Sunday, 5 June 2011

Melangkah masuk

Untuk pertama kalinya aku cuba menjinakkan diri dengan Blog. Selama ni asyik baca blog org je. xpenah pon terpikir & teringin nk buat blog. Apetah lagi nak meluahkan segala apa yg patut kat blog. Sebab musababnya kerana aku xpandai nak berkata-kata, nak bermadah helah, berpuitis apetah lagi nak menyusun ayat2 yg best dsb. 


Tapi bila baca orang lain punya blog.. entri mereka sume ade yg simple & menarik. So, aku pun nak cuba membiasakan diri aku dengan blog.. mane la tau kan lame2 aku jadi pandai bila belajar sket2 tetntang benda nie.. Bila pikir balik.. blog nie sangat berguna.. xkira la dari segi aspek yg berguna mahupun tidak. 


Dari aku duk buang masa yg terluang. Ada gunanye jugak aku wat bende berfaedah dgn luahan di blog selain rakan2 di luar.


Jadinya.. bermulalah perjalanan aku di Blog. Aku cuba kongsikan ape yg best dalam hidup aku dat mean luahan la kot.. huhuhu.. SAYA BUDAK BARU BELAJAR .. SALAH SILAP TOLONG TUNJUK AJAR.. gittuuueeeewwww !!  =)